UYUL ROSLI 1ST GIVEAWAY

Assalamualaikum.


Sis nak ajak kawan-kawan semua memeriahkan GA pertama dari Uyul Rosli. Seramai 7 orang pemenang akan di pilih melalui random.org. GA tamat pada 24 Mac 2017. Seminggu je tau korang. Klik banner untuk join. 





Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

34 comments:

  1. Terima kasihh Kak Ana for your support. Good luck!

    ****************************************
    Uyul Rosli 1st Giveaway!! 100pcs Name Card untuk dimenangi. >>
    Senarai Peserta | Blonolog Blogger Picisan
    ****************************************

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama kasih Uyul. Semoga GA uyul mendapat sambutan yg hebat ye dear 😘😘😘

      Delete
  2. Selamat bersegmen kak and goodluck.. :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Terima kasih Busyra. Jom join. Sempat sgt2 ni 😘😘

      Delete
  4. Menariknyaa, dapat namecard tuuuuuu.... All the best kak ana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik kan. Kalau ada rezeki semua org kak ana bg name card tu. Hehe. Berangan awal 😅😘😘

      Delete
  5. Replies
    1. InsyaAllah mudah-mudahan. Terima kasih CCL 😘😘

      Delete
  6. waa'laikumussalam, good luck kak ana 😄

    ReplyDelete
  7. Masih sempat lagi nih..nak join nak join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join Areep. Sama2 memeriahkn GA uyul 😊

      Delete
  8. Best of luck kak Ana.. Saya pun dah join.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks and good luck utk Shikin juga 😘😘

      Delete
  9. Salam Singgah
    Supporting
    http://radenotion.blogspot.my/2017/03/blog-uyul-1st-giveaway-segmentation-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih singgah sini. Good luck ya 😘😘

      Delete
  10. Good luck kak! semoga jadi yang bertuah hehe.

    ReplyDelete
  11. Good luck!
    Semoga ada yang mengena :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. InsyaAllah mudah-mudahan 😘

      Delete
  12. wish u luck ! ju nak join juga kejap lg =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ju. Jom join memeriahkan segmen. mana tau ada terselit rezeki Ju kan 😘😘😘

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah sis akan membalas kunjungan anda semua ❤